Meld je aan voor het NK relay 2012

Op 30 september aanstaande is er weer het NK relay. We hebben inmiddels een goede traditie opgebouwd om met zoveel mogelijk teams deel te nemen. Dus schrijf met zoveel mogelijk mensen in.

Het NK wordt gelopen op kaart Lange Duinen in Soestduinen. De kaart is in het voorjaar geheel herzien. Als je mee wil doen geef je dan tot en met komend weekend op bij mij, via peter.foppen@olvminor.nl, zodat ik op tijd de teams kan samenstellen. Graag bij je inschrijving vermelden in welke klasse je loopt (evt. geboorte jaar) en of je voorkeur hebt voor een bepaalde afstand (3km, 4,5km of 6km) Heb je een SI geef dan gelijk je nummer door.

Hopelijk tot ziens op het NK relay!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.