NK relay 2014 – reserveer 15 juni in je agenda

Controlepost

Het jaarlijks NK relay vindt dit jaar plaats op 15 juni te Havelte West. Reserveer deze datum dus alvast in jullie agenda om samen met andere MINOR-leden te strijden voor het verenigingsklassement (Silva cup) of een podiumplek met je team! Na een dubbelslag in 2011, 2012 en 2013 is het een mooi doel om naast een gezellige en sportieve dag wederom te strijden voor de overwinning. Alle lopers,  jong en oud,  beginners en gevorderden kunnen bijdragen aan het mogelijk prolongeren van beide titels. Verdere informatie met uitnodiging volgt binnenkort.

Met sportieve groeten,
Namens de Wedstrijdorganisatie commissie,

Niels-Peter Foppen
Wouter Foppen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.