Meld je nu aan voor het NK Relay 2014

In navolging op het voorgaande bericht:

Over vier weken (zondag 15 juni) vindt het NK relay plaats te Havelte West. Na een dubbelslag (verenigingsklassement en snelste team) in 2011, 2012 en 2013 is het een mooi doel om naast een gezellige en sportieve dag wederom te strijden voor de overwinning. Alle lopers – jong en oud, beginners en gevorderden – kunnen bijdragen aan het mogelijk prolongeren van beide titels.

Per team worden er de volgende afstanden gelopen:
Eerste loper: 4,5km
Tweede loper: 3km
Derde loper: 6km

Graag willen wij voor 1 juni weten wie er mee willen doen. Ook willen we weten of jullie een voorkeur hebben voor een afstand, dan proberen we daar rekening mee te houden. Hopelijk is de MINOR-opkomst weer goed!

Met sportieve groeten,
Namens de Wedstrijdorganisatie commissie,

Niels-Peter Foppen
Wouter Foppen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.