OLV MINOR klaar voor het tweede semester

OLV MINOR maakt zich op voor het tweede semester van het wedstrijdseizoen. Ook komende weken en maanden bieden wij weer een aantal mooie wedstrijden aan. Denk aan onze najaarswedstrijden op “De Vliegstrip” bij ‘t Harde eind september, en op “Lange Duinen” bij Soest begin december.

Het huzarenstuk van de kalender dit jaar is de 2-Daagse van Noord-West Veluwe, de 4e editie alweer en nog steeds mateloos popular. Net zoals afgelopen jaren waren we al ruim voor de uiterlijke inschrijfdatum “uitverkocht” en moesten de inschrijving sluiten. Een ontzettend mooi compliment voor onze organisatie!

30-09-2018 NZC – De Vliegstrip wedstrijddetails (.pdf)
27/28-10-2018 2-Daagse van Noord-West Veluwe www.2daagsenwveluwe.nl
01-12-2018 NJC / Greenrace – Lange Duinen

NZC – De Vliegstrip

Inschrijven voor onze wedstrijd op De Vliegstrip ( wedstrijddetails (.pdf)) kan nog t/m dinsdag 25 september 2018 (tot 19.00 uur). Schrijf je in via OrienteeringOnline of via secretaris@olvminor.nl.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.