Aankondiging 2e NC – Zandenbos

Met de 1e etappe van de 2-daagse van Noord-West Veluwe 2015 nog in het geheugen keren we zondag 13 maart terug naar het Zandenbos. Die zondag zal OLV MINOR 2e Nationale competitie wedstrijd organiseren. De seizoensopening wedstrijd zal een week eerder, op zondag 6 maart, worden georganiseerd door HOC’93.

Zandenbos
Terreinimpressie – stand februari 2016

Het wedstrijdterrein bestaat uit een heuvelachtig naald- en loofbos met fijn reliëf en vraagt om kundigheid in het fijn-oriënteren. Tevens zijn er enkele steilere heuvels. In het centrale deel van het terrein komen enkele kleine heidevelden voor.

Wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 6 maart 19:00)!

Voor de allerkleinsten is er een leuke linten-route uitgezet van zo’n 1,5km. Doe mee aan de kinder OL en na afloop mag je iets leuks uitzoeken (wel vooraf opgeven via entry@olvminor.nl).

Wedstrijddetails (.pdf)
Inschrijven (via OrienteeringOnline)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.