Ausrine Kutkaite

Ausrine wist met haar overwinning deze eerste dag de overwinning van het WRE bij de dames op haar naam te schrijven. “Het terrein was erg mooi en vereiste een snelle loop snelheid. Het terrein is technisch dus je moet continue zorgvuldig contact houden met de kaart.”

Op de vraag of ze tevreden is met haar wedstrijd antwoord ze het volgende: “Ik was niet geheel tevreden met mijn wedstrijd. Ik startte te hard en had moeite mij 100% te focussen op het oriënteren. Pas na de kaartwissel lukte het mij om volledig contact te krijgen met de kaart.”

“Ik hoopte de winst te kunnen pakken maar wist dat ik wel wat concurrentie kon verwachten en het geen eenvoudige overwinning zou worden.” vervolgt ze.

Uitslag D21 – WRE
1. Ausrine Kutkaite OLV MINOR 40:35
2. Annika Björk OK Linné 42:42
3. Greet Oeyen HAMOK 44:39